Ryol AC tmavý

Ryol AC tmavý

Tekutý zakyselující přípravek pro výrobu žitno-pšeničného, pšenično-žitného a žitného chleba.

Přednosti:

  • Dodává chlebu potřebné zakyselující látky a aroma.
  • Zlepšuje pekařské vlastnosti žitné mouky.
  • Výrazným způsobem zkracuje dobu výroby chleba.
  • Obsah kyseliny octové chrání chléb před předčasným plesnivěním a nitkovitostí.
  • Prodlužuje čerstvost a trvanlivost hotového výrobku.
  • Snadné dávkování díky tekuté konzistenci.
  • Jednoduché použití.
  • Vhodný pro řemeslnou i průmyslovou výrobu.

   Dávkování: 0,5 – 3 % na hmotnost mouky

  Balení: 10 kg (plastový kanystr)

   Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek